Πρώτο βήμα για τη δημιουργία Σωματείου Φίλων του Κέντρου Υγείας Βιάννου

Με σκοπό την υποστήριξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον Δήμο Βιάννου

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βιάννου, η πρώτη συνάντηση με σκοπό την ίδρυση σωματείου φίλων το οποίο θα έχει ως στόχο την υποστήριξη του Κέντρου Υγείας Βιάννου αλλά και όλων των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου Βιάννου.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου να σχηματιστεί ένας “πυρήνας” ατόμων, τα οποία θα κινήσουν τις διαδικασίες που απαιτούνται από τον νόμο ώστε να συσταθεί το σωματείο, ενώ έγινε και συζήτηση σχετικά με τους σκοπούς που θα εξυπηρετεί καθώς και τους πιθανούς τρόπους λειτουργίας του. 

Το “παρών” στη συνάντηση έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Άνω Βιάννου, Σπύρος Βουτουφιανάκης, ενώ εξαιρετικά βοηθητική ήταν και η παρουσία της κ. Κατερίνας Σφακιανάκη-Hausner, η οποία είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Χάρακα.

Από τη συνάντηση προέκυψε μια 7μελής επιτροπή, η οποία θα κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου σύντομα (πιθανότατα στα μέσα Απριλίου), να οριστεί η πρώτη Γενική Συνέλευση ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη, με σκοπό τις πρώτες εκλογές και την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους:

π. Εμμανουήλ Πνευματικάκη

Μανώλη Μπριντάκη

π. Μαρίνος Πατεράκης

Γιάννη Σπανάκη

π. Γεώργιο Χριστοδουλάκη

Μάριο Πνευματικάκη

Λευτέρη Σπανάκη

Τις νομικές διαδικασίες για τη σύσταση του σωματείου, έχει αναλάβει ο δικηγόρος, Μανώλης Σπ. Αθουσάκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί