Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Καραλή με 5,86 μ. (βίντεο)

Μια εξαιρετική επίδοση σημείωσε στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ ξεπέρασε τα 5,86 μ. και κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο Κώστας Φιλιππίδης με 5,85 μ., ενώ είναι και ο τρίτος καλύτερος άλτης για φέτος στην Ευρώπη.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού ξεσήκωσε τους θεατές που βρέθηκαν στο ΣΕΦ με μια εντυπωσιακή αγωνιστική εμφάνιση και έδειξε ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο 24χρονος πρωταθλητής ξεκίνησε τον αγώνα με επιτυχημένα άλματα στα 5,30μ., 5,40μ., 5,50μ. πέρασε τα 5,65μ. με τη δεύτερη, τα 5,72μ. με την τρίτη και τα 5,86μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια επιχείρησε να ξεπεράσει εκ νέου το ρεκόρ βάζοντας τον πήχη στα 5,92 μ., άλμα που έδειξε ότι δεν είναι μακριά…

Σημειώνεται ότι πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), η οποία αγωνίστηκε στα 3.000μ. βάδην γυναικών. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε πρώτη σε 12.18.26 και βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 12.21.43 από τη διοργάνωση του 2022.

Δείτε:

Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί