Ν. Ηλιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει με νόμο την πρώτη κατοικία

«Είναι επιβεβλημένη μια ΠΝΠ που θα παγώσει τους πλειστηριασμούς», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και υπογραμμίζει ότι «στη συνέχεια είναι αναγκαία η αλλαγή του πτωχευτικού νόμου και η προστασία της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και της επαγγελματικής στέγης, στην οποία θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τη νίκη του στις επόμενες εκλογές».

Ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας κατηγορεί την κυβέρνηση για «εμπαιγμό» των συνταξιούχων, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά της 13ης σύνταξης και την καταβολή των αναδρομικών σε τρεις ετήσιες δόσεις. Επισημαίνει δε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του εισοδήματος, για εργαζόμενους, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και αντιμετώπιση της «αδικίας της αισχροκέρδειας».

Ο κ. Ηλιόπουλος σημειώνει ότι το βασικό ερώτημα είναι «αν η Ελλάδα θα έχει μια προοδευτική κυβέρνηση που θα αγωνιστεί για μια χώρα της δημιουργίας, της παραγωγής, της δημοκρατίας ή θα μείνουμε με μια αυταρχική και αλαζονική ομάδα που βουλιάζει την χώρα μέσα στον παρασιτισμό της διαπλοκής, της διαφθοράς και της διασπάθισης των δημόσιων πόρων».

Υποστηρίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης που μιλάει για δύο ή ακόμα και τρεις κάλπες παραδέχεται την πολιτική του απομόνωση, παραδέχεται ότι είναι παράγοντας αστάθειας» και σημειώνει ότι «η μάχη που δίνουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι πρώτο κόμμα».

Τονίζει ότι μια κυβέρνηση νικητών από την πρώτη Κυριακή με κορμό των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «θα παρέχει όλα τα αναγκαία εργαλεία, τόσο στα ευρωπαϊκά Όργανα, όσο και στις ελληνικές Αρχές, προκειμένου να εξαρθρωθεί ο παρακρατικός μηχανισμός που είχε στηθεί τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια εντός και εκτός ΕΥΠ με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη».

Χαρακτηρίζει δε ως «ένδειξη της τρομακτικής αλαζονείας της κυβέρνησης» τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει τους καλλιτέχνες, υποστηρίζοντας, με αφορμή της κινητοποιήσεις τους, ότι «η πλειοψηφία του κόσμου φωνάζει ‘δεν πάει άλλο’».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί