Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Νίκου Τούλη

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Νίκου Τούλη

Δείτε:

Πενθεί το κρητικό μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Τούλης

Ο Νίκος Τούλης, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του αθλητισμού που έφυγε σήμερα από κοντά μας, αφήνει ουσιαστικές παρακαταθήκες από την διαδρομή του στο κρητικό μπάσκετ. Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και ως προπονητής των ομάδων, ΓΕΗ, Εργοτέλη, Ηροδότου, ΟΦΗ, και «Ηρακλείου» – τον  σύλλογο στον οποίο αφιέρωσε  26 από τα 40 χρόνια της αθλητικής του πορείας, ήταν εκείνος που τον οδήγησε στην κορυφαία κατηγορία.

Επιπλέον, ως στέλεχος του Δήμου Ηρακλείου, υπήρξε για περισσότερα από 30 χρόνια στυλοβάτης του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, για την προώθηση του οποίου δούλεψε σκληρά και με το αγωνιστικό πάθος και την αφοσίωση που τον διέκριναν σε ολόκληρη τη ζωή του. 

Ανήκει από σήμερα στις φωτεινές σελίδες του αθλητισμού του τόπου μας. 

 Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Χάρης Μαμουλάκης

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Τούλη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το Κρητικό μπάσκετ έγινε από σήμερα φτωχότερο. Η είδηση του θανάτου του Νίκου Τούλη μας γεμίζει θλίψη. Έφυγε ένας καλός φίλος, ένας άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος στον τόπο μας. Επιτυχημένος καλαθοσφαιριστής αλλά και προπονητής, αγάπησε το μπάσκετ όσο λίγοι και κατάφερε να μεταδώσει αυτή την αγάπη του σε πολλές εκατοντάδες παιδιά – και όχι μόνο. Η παρακαταθήκη του σπουδαία, το αποτύπωμά του ανεξίτηλο.

Καλό σου ταξίδι καλέ μου φίλε. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου.».​

Συλλυπητήριο μήνυμα Νίκου Ε. Ηγουμενίδη για τον Νίκο Τούλη

Αναμφίβολα μια εμβληματική μορφή του κρητικού μπάσκετ έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Νίκος Τούλης υπηρέτησε με αγάπη και πάθος την καλαθοσφαίριση από πολύ μικρή ηλικία και δίκαια κατατάσσεται στους κορυφαίους των κρητικών προπονητών με μακρόχρονη προσφορά στα σωματεία του Ηρακλείου. Η αγάπη και η αφοσίωση του στον αθλητισμό μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Νίκος Ε. Ηγουμενίδης

Βουλευτής Ηρακλείου

Συλλυπητήρια Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη για τον πρόωρο θάνατο του πολυνίκη προπονητή Νίκου Τούλη

Τη θλίψη του για το θάνατο του πολυνίκη προπονητή Νίκου Τούλη, όπως και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του εκφράζει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης. 

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Πιτσούληςαναφέρει: «Το μπάσκετ της Κρήτης όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού,  η κοινωνία του Ηρακλείου θρηνούμε τον πρόωρο χαμό, του πολυνίκη προπονητή Νίκου Τούλη. Ενός αγαπητού σε όλους ανθρώπου, με ήθος και ενός μεγάλου αθλητή και προπονητή που έβαλε την σφραγίδα του στην διάδοση και ανάδειξη του μπάσκετ στο Ηράκλειο, στην Κρήτη και που για πρώτη φορά ως προπονητής ανέβασε την ομάδα μπάσκετ «Ηράκλειο» στην Α1 Εθνική κατηγορία. 

Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην οικογένεια του αθλήματος που επί χρόνια υπηρέτησε».

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΚΚΕ για την απώλεια του Νίκου Τούλη

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Τούλη.  

Ο Νίκος Τούλης ήταν μεγάλη μορφή του αθλητισμού και του κρητικού μπάσκετ. Με την παρουσία του πρόσφερε πολλά στην ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί