Ν. Παππάς: Το κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας προδίδει την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Σε αιχμηρή δήλωση προχώρησε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σχετικά με την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία.

Δείτε:

Η ανικανότητα του “επιτελικού κράτους”: Ανοιγοκλείνουν την Αθηνών – Λαμίας, μπλοκαρισμένα φορτηγά – LIVE η εξέλιξη της κακοκαιρίας

Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Παππάς αναφέρει ότι: «Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί μία, από μέρες, αναμενόμενη κακοκαιρία».

Παράλληλα, ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν «ποια προληπτικά μέτρα ελήφθησαν και γιατί δεν απέδωσαν, αν όντως δεν απέδωσαν», συμπληρώνοντας, ότι «δικαιολογίες, όπως η παλαιότερη του κ. Καραμανλή ότι η Εθνική Οδός έκλεισε λόγω «της αδυναμίας ορισμένων οδηγών να οδηγήσουν κάτω από τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες» κρίνονται από τώρα ως απαράδεκτες».

Τέλος. Ο Νίκος Παππάς συστήνει στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί με τις μετακινήσεις τους και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί