ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα έδειξε ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τα όσα εκτυλίχτηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η χώρα μας βρέθηκε ξανά στο καναβάτσο για το κράτος δικαίου, τις υποκλοπές και την ελευθερία του Τύπου εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Όπως σημειώνει, «η συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα έδειξε ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”. Η διακομματική (το ΕΛΚ με επιφύλαξη) καταδίκη των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και η ηχηρή παρέμβαση του Επιτρόπου Δικαιοσύνης για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Στην Ολομέλεια του Φεβρουαρίου θα έρθει το πόρισμα – κόλαφος που θα αφαιρέσει από τον πρωθυπουργό και το τελευταίο “φύλλο συκής”».

«Δεν περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί σε τι θεσμικό κατήφορο οδήγησε τη χώρα μέσω του ανιψιού και του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας που τον στηρίζει. Περιμένουμε όμως από την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της, να μην υποκύψει στις πιέσεις και τις ωμές παρεμβάσεις της κυβέρνησης και να σώσει την τιμή της χώρας απέναντι σε ένα σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που καθιστά την Ελλάδα ευρωπαϊκό παράδειγμα προς αποφυγή.

Υπάρχει και τώρα χρόνος!» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί