Ηράκλειο: Τέλος στις έρευνες για την 58χρονη που αγνοείται

Για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο απέβησαν άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 58χρονης γυναίκας, η τύχη της οποίας αγνοείται από τις 8:00 το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Δείτε: Ηράκλειο: Ανησυχία για την εξαφάνιση 58χρονης – Άφησε σημείωμα

Θυμίζουμε ότι η 58χρονη έφυγε από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται πάνω στη ζώνη παραλίας, παίρνοντας μαζί της ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα, φορούσε το νυχτικό της και τράβηξε προς τη θάλασσα. Έκτοτε τα ίχνη της χάνονται…

Οι αστυνομικές αρχές μιλούν με βεβαιότητα για το ότι η 58χρονη μπήκε στη θάλασσα κι αυτό επαληθεύεται και από τις κάμερες γειτονικού οικήματος που κατέγραψαν την κίνησή της και ακριβώς στις 8:11 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, φαίνεται ευδιάκριτα να διέρχεται τον παραλιακό δρόμο και να κατεβαίνει τα σκαλιά που οδηγούν στη θάλασσα.

Το χθεσινό-τρίτο 24ωρο οι έρευνες επεκτάθηκαν από τον Τσούτσουρα μέχρι και ανατολικά της Άρβης, τόσο στη θάλασσα, με το σκάφος του Λιμενικού Σώματος να οργώνει την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όσο και με drones αλλά και τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκυλιού της 3ης ΕΜΑΚ και αστυνομικών στη παράκτια ζώνη.

Σύμφωνα με την νομοθεσία οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και η 58χρονη γυναίκα θεωρείται πλέον αγνοούμενη.

Όμως, το ενδιαφέρον για την αναζήτησή της δεν παύει, και όπως δήλωσε στο viannitika.gr ο Διοικητής του Α.Τ. Αστυνόμος Β’ Νικήτας Μελεσσανάκης «οι έρευνες και το ενδιαφέρον μας για την ανεύρεσή της παραμένει συνεχές και αμείωτο».

Η παρέλευση τόσων ημερών χωρίς να υπάρχει το παραμικρό, που να δίνει έστω αμυδρές ελπίδες, έχει πολλαπλασιάσει την αγωνία και την στεναχώρια των μελών της οικογένειάς της. Άλλο τόσο ανάστατη είναι και η τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι, η 58χρονη γυναίκα άφησε πίσω της γραπτό σημείωμα στο οποίο ανάμεσα στα άλλα εκφράζει την επιθυμία της: «Μην με αναζητήσετε»…

Κι αυτό, μεταφράζεται από πολλούς ως να ήταν η οριστική δραματική απόφασή της.

Κίνηση με διάφορες αναγνώσεις και ερμηνείες είναι το γεγονός ότι έβγαλε από την πρίζα το καταγραφικό του σπιτιού της, ώστε να μην υπάρχει εικόνα από τις τελευταίες της κινήσεις.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, αυτό δείχνει την αποφασιστικότητά της όπως και το ότι είχε επίγνωση της κατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί