Ηράκλειο: Ανησυχία για την εξαφάνιση 58χρονης – Άφησε σημείωμα

Αγωνία επικρατεί εδώ και ώρες στην περιοχή του Καστρίου και του Κερατοκάμπου, καθώς οι αρχές επιχειρούν για τον εντοπισμό μιας 58χρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από χθες, Κυριακή 29 Ιανουαριου.

Για τις έρευνες έχει ενημερωθεί και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που συνδράμει από θαλάσσης όπως και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 3ης ΕΜΑΚ.

Οι δικοί της άνθρωποι δικαίως ανησυχούν, καθώς κάποιοι την είδαν να φεύγει χωρίς να έχει πάρει τίποτα μαζί της ει μη μόνον τα βατραχοπέδιλά της και να εξαφανίζεται στη θάλασσα!

Οι ανησυχίες μεγεθύνονται από περιεχόμενο των όσων κατέγραψε στο σημείωμα που άφησε πίσω της και συγκεκριμένα στη φράση «μην με ψάξετε»!

Εξ’ αρχής ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Βιάννου και άμεσα κινητοποιήθηκαν μεγάλες δυνάμεις τόσο από θαλάσσης όσο και από στεριάς, ενώ ερευνάται η ευρύτερη θαλάσσια περιοχή με τη βοήθεια drones.

Σκάφος του Λιμενικού Σώματος από το Λιμεναρχείο της Ιεράπετρας συμμετέχει στις έρευνες οργώνοντας την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως και το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της 3ης ΕΜΑΚ. Από στιγμή σε στιγμή αναμένονταν στην περιοχή δύτες οι οποίοι θα ερευνήσουν το βυθό σε μια μεγάλη ακτίνα.

Ο Διοικητής του Α.Τ. Βιάννου Αστυνόμος Β’ Νικήτας Μελεσσανάκης που προΐσταται των ερευνών εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος. «Εμείς θα κάνουμε ότι είναι υπερανθρωπίνως δυνατόν και ελπίζουμε να έχουμε θετική έκβαση στις έρευνές μας», μας είπε χαρακτηριστικά.

viannitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί