Κ. Μητσοτάκης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για προεκλογική παροχολογία και προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε γνωστοποιήσει στο τελευταίο χρονικά briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί σε θέματα που άπτονται της οικονομίας, της ανάπτυξης και της αγοράς εργασίας, με μεγάλο μέρος των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να συγκεκριμενοποιούν τις παροχές που θα ανακοινωθούν, ελέω προεκλογικής περιόδου. Πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση έχουν αφήσει μάλιστα να διαρρεύσει ότι οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη θα στοχεύσουν κυρίως προς τη μεσαία τάξη.

Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πέραν του προεκλογικού κλίματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται διαρκώς υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και των αιτημάτων της αντιπολίτευσης για απρόσκοπτη και διαφανή έρευνα, μετά από περιστατικά όπως η αντισυνταγματική γνωμοδότηση Ντογιάκου και το «γαλάζιο» μπλόκο στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, για ενημέρωση της Βουλής σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί