Γραφικοί νοσταλγοί: Φιλοβασιλική ιστοσελίδα ανακήρυξε τον πρωτότοκο Γλύξμπουργκ… “βασιλιά των Ελλήνων”!

Ο έκπτωτος μονάρχης Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ πέθανε την Τρίτη (10/1) και με τον θάνατό του έκλεισε και το φυσικό μέρος της υπόθεσης που για τον ελληνικό λαό έκλεισε με το δημοψήφισμα του 1974. Κάποιοι πάντως δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι η Ελλάδα ξεμπέρδεψε με βασιλείς και εστεμμένους πριν από μισό αιώνα.

Πρόκειται για το σάιτ «royalcentral.co.uk» που ειδικεύεται με τις ζωές των βασιλικών οικογενειών, ανά τον κόσμο, και μεταφέρει όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Ένας από τους ανταποκριτές της, ο Όσκαρ Αάνμοεν (νορβηγικής καταγωγής, με μάστερ στη στρατιωτική και πολιτική ιστορία των σκανδιναβικών χωρών) και λάτρης της βασιλείας – όπως μαρτυρά το προφίλ του στο Twitter- έχει κάνει σωρεία αναρτήσεων για τον Κωνσταντίνο, τη ζωή του και τη βασιλική οικογένεια της Ελλάδας γενικότερα.

Σε μία από αυτές παραθέτει άρθρο για τον πρωτότοκο γιο του τον Παύλο τον οποίο και ανακηρύσσει(!) ως τον επόμενο βασιλιά της Ελλάδας! Τι κι αν με το Δημοψήφισμα του 1974, οι Έλληνες; πολίτες επέλεξαν με ποσοστό 69,2% την Αβασίλευτη Δημοκρατία ως μορφή του πολιτεύματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί