Στέλεχος της ΝΔ πανηγυρίζει για την πυρκαγιά σε δομή στήριξης προσφύγων! – Διεγράφη μετά το σάλο

Εγκωμιασμός πιθανής εγκληματικής ενέργειας; Απλή απανθρωπιά; Ακροδεξιά τύφλωση; Ο Διαμαντής Καρασούλας, «τομεάρχης Προστασίας του πολίτη» [!] της ΝΟΔΕ Ηλείας όπως ο ίδιος «συστήνεται», πανηγύρισε δημόσια με σκαιό τρόπο για την πυρκαγιά στη δομή One Happy Family στη Λέσβο  το βράδυ του Σαββάτου, και μάλιστα επέμεινε με ακόμη χειρότερους πανηγυρισμούς όταν του επισημάνθηκε η αθλιότητα του αρχικού σχολίου του.

Δείτε επίσης: Διεγράφη μετά τον σάλο

Δείτε: Πυρκαγιά σε ημερήσια δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο (βίντεο)

Η ανάρτηση από την «Καθημερινή» για την πυρκαγιά στο One Happy Family, δεύτερο περιστατικό φωτιάς σε δομή που εξυπηρετεί πρόσφυγες στη Λέσβο μέσα σε μια εβδομάδα, με τις υποψίες για εμπρησμό να είναι κάτι παραπάνω από ισχυρές…

Και το πρώτο σχόλιο του Διαμαντή Καρασούλα να είναι «One happy night» – «μια ευχάριστη βραδιά». ¨Οταν δε του επισημαίνεται από άλλο χρήστη  «χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε», το στέλεχος της ΝΔ επανέρχεται επί το αθλιότερο: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη»!

To άθλιο σχόλιο του πολιτευτή της ΝΔ [μια γεύση των απόψεών του – για πολύ ακροδεξιά γούστα – θα βρείτε κι εδώ] δεν εμφανίζεται πια, καθώς προφανώς το κατέβασε (παραμένουν ωστόσο εξίσου άθλια σχόλια άλλων ακροδεξιού προφίλ χρηστών με τις γνωστές κατάρες κατά ΜΚΟ και θεωρίες συνωμοσίας), μετά την κατακραυγή και τη δημοσιότητα που έχει ήδη λάβει το θέμα. Αποτελεί όμως μια ακόμα επιβεβαίωση από ποιον χώρο διαχέεται στην κοινωνία το ρατσιστικό δηλητήριο που επιτρέπει σε ομάδες νεοναζί να αλωνίζουν ανά τη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί