Απαιτούν να μην ανανεωθεί η θητεία του διοικητή του ΠΑΓΝΗ οι εργαζόμενοι – Απειλούν με κύμα παραιτήσεων

Να μην ανανεωθεί η θητεία του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργου Χαλκιαδάκη, ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας το σωματείο εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, ζητώντας παράλληλα την παρέμβασή του και να σταματήσει να καλύπτει τις αυθαιρεσίες του.

Δείτε επίσης:

“Αριστεία” στο ΠΑΓΝΗ: Έστειλαν γιατρό εργασίας στο σπίτι αναισθησιολόγων με covid για να επιβεβαιώσουν την ασθένεια!

ΠΑΓΝΗ: Ο διοικητής απαξιώνει γιατρούς επειδή… ασθένησαν με covid! – Τι καταγγέλλει η διευθύντρια της Αναισθησιολογικής

ΠΑΓΝΗ: Νέα υπόθεση αυθαιρεσίας του διοικητή: Κατάργησε “στη ζούλα” τον πανεπιστημιακό διευθυντή του ΤΕΠ!

Έκτακτη συνέλευση της Ιατρικής Σχολής για τις αυθαιρεσίες του διοικητή του ΠΑΓΝΗ: Στηρίζουν τους συνάδελφούς τους οι γιατροί

Την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ ζητά η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών

Εκρηκτική η κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ με ευθύνη κυβέρνησης και διοίκησης

Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι, η διοίκηση δεν εκτιμά την προσφορά τους στα τρία χρόνια πανδημίας, ενώ αμφισβητεί την αξιοπιστία τους.

Αναλυτικά η επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ:

ΘΕΜΑ: «Αίτημα Γενικής Συνέλευσης Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για την μη ανανέωση της θητείας της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου»

Κύριε Υπουργέ,

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι με επαγγελματισμό δίνουμε τη μάχη διαχρονικά, και κυρίως τα τρία χρόνια πανδημίας, κόντρα στα εμπόδια που ορθώνει η διαχρονική πολιτική υποχρηματοδότησης της υγείας, αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσετε να καλύπτετε τέτοιου είδους συμπεριφορές!

Αυτήν τη διοίκηση που από τότε που ανέλαβε, το μόνο της μέλημα ήταν να επιρρίπτει τα πάντα στην ατομική ευθύνη, που κλειδαμπάρωσε όλο το νοσοκομείο για να μην μπει ο ιός, που επιδίωξε να αφήσει να κρυώνουν ασθενείς για να κάνει οικονομία.

Αυτήν τη διοίκηση που μας «απαγορεύει» να κάνουμε δηλώσεις στα ΜΜΕ, που έχει απαξιωτική απειλητική συμπεριφορά απέναντι σε εργαζόμενους που τολμούν να διαμαρτυρηθούν, με συνεχή εντέλλεσθε για μετακινήσεις και ανάκληση κανονικών αδειών, με αυθαίρετη καρατόμηση και επιλογή προϊσταμένων και διευθυντών τμημάτων.

Αυτήν τη διοίκηση που τολμά να αμφισβητεί την αξιοπιστία των ίδιων των γιατρών, με την αποστολή του γιατρού εργασίας σε κατ’ οίκον επισκέψεις σε τρεις αναισθησιολόγους για επιβεβαίωση της νόσησης τους με COVID!

Αυτήν τη διοίκηση που δεν εκτιμά το ρόλο και την προσφορά των εργαζομένων στο σύστημα Υγείας.

Αυτή η διοίκηση δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στη θέση της.

Καταγγέλλουμε το θεσμικό πλαίσιο που δίνει υπερεξουσίες στις εκάστοτε διοικήσεις και στους εκάστοτε διοικητές.

Απαιτούμε τη ΜΗ ανανέωση της θητείας της τωρινής διοίκησης του ΠΑΓΝΗ και την άμεση απομάκρυνση της από το νοσοκομείο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση σας προειδοποιούμε ότι θα υπάρξει κύμα παραιτήσεων από τους αναισθησιολόγους και πολλές άλλες ειδικότητες και θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τη συμπαράσταση της κοινωνίας της Κρήτης.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Βρύσαλης Δημήτρης Κοκοβάκης Γρηγόρης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί