Υπόθεση παιδοβιαστών: Ένταλμα για τον περιβόητο «Μιχάλη» – Ο ρόλος του στο κύκλωμα

Ένταλμα για πιθανότατα σημαντικό μέλος του οργανωμένου κυκλώματος παιδεραστίας, θύμα του οποίου έπεσε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό που βιάστηκε επανειλημμένα, εξέδωσε η αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον περιβόητο «Μιχάλη» για τον οποίο είχε μιλήσει η ανήλικη μαθήτρια, εδώ και δύο μήνες, καταθέτοντας ότι «μεσολαβούσε» και της κανόνιζε, έναντι αμοιβής, «ερωτικές συνευρέσεις» με άτομα που εκείνος γνώριζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που μέχρι πρότινος δεν είχε ταυτοποιηθεί και φέρεται να έχει παρελθόν «μαστροπού», συνόδευε το παιδί στα αυτοκίνητα παιδοβιαστών.

Το ένταλμα είναι το όγδοο σε βάρος άνδρα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τον περασμένο μήνα ο κύκλος των κατηγορουμένων διευρύνθηκε καθώς η ανακρίτρια πέρα από τους εμπλεκόμενους κάλεσε νέα πρόσωπα που έχουν λάβει και να έχουν δει φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού.

Σημειώνεται ότι η ερευνητική ομάδα Reporters United έχεις αποκαλύψει τουλάχιστον έμμεσες σχέσεις της «Greek Mafia» με το συγκεκριμένο κύκλωμα παιδεραστίας. Πρόσφατο δημοσίευμα έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα, που αποδεικνύουν πως οίκος ανοχής, τον οποίο αναγνώρισε η ανήλικη ως ένα από τα σημεία στα οποία την εξέδιδε επ’ αμοιβή ο Ηλίας Μίχος, είχε σφραγιστεί επτά φορές από το 2014 αλλά συνέχιζε τη λειτουργία του. 

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους δέκα προφυλακισμένους βρίσκεται και η μητέρα του κοριτσιού, ο δικηγόρος της οποία κατήγγειλε πρόσφατα καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί