Προκλητικός και ρατσιστής Πλεύρης: Δείτε την άθλια αντίδρασή του στην απόφαση του ΣτΕ για τους μη εμβολιασμένους

Ο άνθρωπος που “υπέγραψε” χιλιάδες θανάτους στην πανδημία, στοχοποιεί και πάλι υγειονομικούς, δείχνοντάς τους με το δάχτυλο ως “κίνδυνο” για την κοινωνία!

Δείτε επίσης:

ΣτΕ αδειάζει κυβέρνηση και ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Είναι απίστευτο το πόσο τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε έναν άλλο κόσμο, μακριά από τις ανάγκες, τις σκέψεις, τις αγωνίες της κοινωνίας. Κι η αναφορά δε σχετίζεται μόνο με τον “Λουδοβίκο” πρωθυπουργό, αλλά και με πολλά από τα μέλη της κυβερνητικής ομάδας. Δείτε για παράδειγμα με πόσο αυταρχισμό αλλά και ρατσισμό, πόσο ξιπασμένα ο ακροδεξιός υπουργός Υγείας Πλεύρης, γιος του γνωστού ναζιστή που χαιρετά μέσα στα δικαστήρια όπως χαιρετούσε ο Χίτλερ χωρίς να ντρέπεται, έρχεται όχι απλά να αμφισβητήσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αλλά να τους στοχοποιήσει εκ νέου, να τους “δείξει με το δάχτυλο” ως φορείς κινδύνου για την κοινωνία! Μισαλλόδοξη στάση, ρατσιστική έναντι ανθρώπων που το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι παράνομα ο υπουργό Πλεύρης, για λογαριασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τους φέρθηκε με τον τρόπο που γνωρίζουμε, πετώντας τους από το δημόσιο σύστημα υγείας και αφήνοντάς τους χωρίς δουλειές.

Κι όχι μόνο αυτό, ο ίδιος ως υπουργός έχει φορτωθεί με χιλιάδες θανάτους ανθρώπων, θανάτους που μπορούσε να αποτρέψει αλλά δεν το έκανε, μη στηρίζοντας το δημόσιο σύστημα, πετώντας από αυτό χιλιάδες εργαζόμενους την πιο κρίσιμη ώρα κα

Διαβάστε λοιπόν πώς αντέδρασε, με πόσο εμφανή αυταρχισμό και ρατσισμό, ο υπουργός… Υγείας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί