Αυτός είναι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής που ασελγούσε σε 4χρονο – Έπαιζε και στην Κρήτη

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ΄εξακολούθηση.

Ο 28χρονος τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με διάταξη του Στρατοδικείου, πριν έναν περίπου χρόνο και όσο υπηρετούσε ως στρατιώτης στην Αιτωλοακαρνανία, κακοποίησε σεξουαλικά, 4χρονο αγοράκι το οποίο πρόσεχε ως νταντά η μητέρα του 28χρονου, ο οποίος και συνελήφθη τότε κατόπιν καταγγελίας στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννημένος στις 1-7-1994, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής σε τοπικές ομάδες σε Αγρίνιο, Ρέθυμνο και Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2008 με την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Το 2015 βρέθηκε να παίζει στον Άρη Ρεθύμνου, ενώ το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων”.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι τη σεξουαλική κακοποίηση του τετράχρονου αγοριού έφερε στο φως της δημοσιότητας η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πρώτων ευρημάτων από τη λειτουργία της πλατφόρμας #MeNow_MeToo, ενώ η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής.

Η μαρτυρία του πατέρα:

“Πρόκειται για αγοράκι τεσσάρων ετών. Το αγοράκι αυτό, τα πρωινά, έμενε στο σπίτι του με μία κυρία 52 ετών, τη νταντά του. Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μία απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές. Τελικά, αποδείχθηκε -έπειτα από καιρό- ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων χρόνων αγοράκι.

Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί, για να μη μιλήσει. Τελικά, η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές”.

Η κα. Μπεκατώρου μετά την ανάγνωση της μαρτυρίας του πατέρα του αγοριού επεσήμανε: “Πέρασαν τρεις με έξι μήνες από τότε που έκανε ο πατέρας την καταγγελία. Θέλω να πω σε αυτό το σημείο ότι ο πατέρας εξέφρασε τις ευχαριστίες προς την εισαγγελία που έκανε άμεση παρέμβαση, η υπόθεση προχώρησε και βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί