Όλα βαίνουν καλώς!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Τα δικαστήρια –λέει- ρίχνουν στα «μαλακά» τον Φουρθιώτη με μια εκπληκτική εισαγγελική εισήγηση που διατυπώνεται η εκτίμηση ότι «εντάξει προκάλεσε την συμμετοχή των συγκατηγορούμενων του, αυτοί είχαν όπλα τα «παλληκάρια», αλλά όχι και καλάζνικωφ!!!» 

Κυκλώματα παιδεραστών, όπου οι πρωταγωνιστές είναι στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, οι οποίοι συναγελάζονταν με προβεβλημένα στελέχη και έκαναν και «δουλίτσες» με κρατικό χρήμα, αλλά εντάξει, δεν δα και προς θάνατον όλο αυτό! Πού να ήξεραν με ποιον είχαν να κάνουν οι κομματάρχες, οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι και οι λοιποί,  ειδικά όταν οι «υπεράνω υποψίας»  πολίτες  ποζάρουν με παπάδες και υπό την τρισένδοξη ελληνική σημαία, καλύπτοντας ικανοποιητικά το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»;

Βετεράνος νομικός, φασίστας και ναζί εκ πεποιθήσεως  χαιρετά ναζιστικά –όχι δεν προσήλθε με σβάστικα στο δικαστήριο, το άφησε για έκπληξη για αργότερα ο Πλεύρης-  αλλά περνούν μερικές ημέρες για να ξυπνήσουν οι δικαστές και να διενεργήσουν, λέει έρευνα και άλλα φαιδρά. Ο δε υιός –υπουργός γαρ- μετά από μια βδομάδα «καταδικάζει» λέει τις συμπεριφορές του πατέρα του, γιατί δεν το πήρε έγκαιρα χαμπάρι! Άλλωστε και ο υιός έχει πει ουκ ολίγα άκρως μισανθρωπικά, για να πείσει για την ειλικρίνεια της «αποκήρυξης».

Μεγαλοεκδότης καταδικάζεται ως κοινός συκοφάντης, καθώς εξύφανε ένα φοβερό σενάριο για τον αρχηγό της αντιπολίτευσης –λες και δεν θα μπορούσε να του ασκήσει πολιτική κριτική-  αλλά το μάθαμε από σπόντα, καθώς ο εν λόγω «δημοσιογράφος» και εκδότης είναι προνομιακός συνεργάτης της εκτελεστικής εξουσίας και νεροκουβαλητής της, επομένως δεν είναι δα και «είδηση» να αποδεικνύεται ότι ο ίδιος πληρώνεται για να κοροϊδεύει και να παραπληροφορεί την κοινή γνώμη, αλλά «λεπτομέρειες» θα μου πείτε στην Ελλάδα του 21ου αιώνα που έχει το «πλεονέκτημα» ο πρωθυπουργός να μιλά στα Κογκρέσα και να κάνει τσαμπουκάδες με τον Πούτιν και τον Ερτογκάν!

Και μέσα σε όλο αυτόν το οχετό να κι ο … Μπαλάσκας, γνωστός τηλεμαϊντανός-«όργανο»,  με το «κύρος» και το που του δίνει η ιδιότητά του, προνομιακός προσκεκλημένος της thrash πρωινής «δημοσιογραφικής» ζώνης, να «ερμηνεύει» και να «σχολιάζει» την επικαιρότητα!

Κατά τ’ άλλα το πετρέλαιο θέρμανσης είναι δύο μισθοί ο τόνος, το ηλεκτρικό ρεύμα του μήνα ο μισός μισθός, αλλά τα μακαρόνια Νο 6 (!!!) ωστόσο συγκρατούνται κατόπιν ενεργειών του επικεφαλής των ασπιδοφόρων μονάδων του … Λεωνίδα του Λάκωνα και υπουργού «υπανάπτυξης» υπό τις επευφημίες και δοξολογίες της πρωινής ζώνης του γνωστού «αντικειμενικού» καναλιού! 

Αν όλα τα παραπάνω δεν φαίνονται και πολύ νορμάλ, όντως δεν είναι για ένα φυσιολογικό κράτος, αλλά ποιος είναι τόσο αφελής που να πιστεύει ότι ζούμε σε ένα τέτοιο; 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί