Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης – Στη φυλακή οι δυο κατηγορούμενοι

Στη ΓΑΔΑ έχει προσαχθεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, με τις εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση να είναι ραγδαίες, καθώς πληροφορίες αναφέρουν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η μητέρα του θύματος να συμμετείχε στον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι και να κατηγορείται, πλέον, για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού σε βάρος ανηλίκου κάτω των 15 ετών.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα , όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του .

Μετά την εξέταση της από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα, ενώ, σήμερα οδηγείται ξανά στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη.

Σημειώνεται ότι στη ΓΑΔΑ πήγαν μαζί με τη μητέρα τους και τρία από τα αδέρφια της 12χρονης, τα οποία παραμένουν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Προφυλακίστηκαν οι δυο

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, στον Κολωνό. Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά τις σύντομες απολογίες τους αποφάσισαν την προφυλάκιση του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη.

Στις απολογίες τους οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι βίασαν το 12χρονο κορίτσι στη συγκλονιστική υπόθεση του Κολωνού.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος θεωρείσαι κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεσης, στη σύντομη απολογία του φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το παιδί, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σχετικά με το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στις κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα χρήματα τα έδινε στο παιδί και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Η έρευνα των αρχών είναι σε εξέλιξη σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν οι κατηγορούμενοι είναι μέλη κυκλώματος παιδεραστίας. Η 12χρονη τις επόμενες ώρες αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση

Η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Ασπασία Ταραχοπούλου σε δηλώσεις της εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης ενώ χαρακτήρισε βάσιμη την καταγγελία ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο σε οίκο ανοχής της.

«Είχαμε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη» ισχυρίζονται Μίχος και Σοφιανίδης

Κολωνός: «Είχαμε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη» ισχυρίζονται Μίχος και Σοφιανίδης – Αρνούνται τον βιασμό
Ηλίας Μίχος – Γιάννης Σοφιανίδης

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η απολογία των δύο κατηγορούμενων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Μίχος και Σοφιανίδης δεν αποδέχθηκαν την κατηγορία για τον βιασμό και ισχυρίζονται ότι με το παιδί «είχαμε σεξουαλικές επαφές».

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ο οποίος θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεσης, στη σύντομη απολογία του φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το παιδί, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σχετικά με το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στις κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα χρήματα τα έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί