Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Πρώην μοντέλο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) μία γυναίκα η οποία στο παρελθόν ασχολούταν με το μόντελινγκ και είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές.

Το πρώην μοντέλο βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι.

Άμεσα η οικιακή βοηθός ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Η τραγωδία της οικογένειας

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr πριν από αρκετά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ πριν από τρεις ημέρες πέθανε και ο παππούς της.

Η μητέρα της νεαρής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση

Το πρώην μοντέλο όπως λένε κάτοικοι στο loutrakiblog.gr ήταν ηλικίας περίπου 35-37 χρόνων.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Πρώην μοντέλο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του”

  1. μοδα ίσον θάνατος

    Μια αυτοκτονία συγκλονίζει και προκαλεί πάντα διάφορα συναισθήματα…
    Αυτό όμως που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι πολλά νέα κορίτσια μπλέχτηκαν στα δίχτυα των διατροφικών διαταραχών και της πιο σκληρής κατάθλιψης, αυτής που μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτονία ακόμα και ανθρώπους που έχουν όλο τον πλούτο και τη δόξα του κόσμου. Και τα κορίτσια αυτά δεν ήταν ούτε μοντέλα ούτε σταρ ούτε τίποτα, απλές μαθήτριες, φοιτήτριες, εργάτριες. Η βιομηχανία της μόδας είναι η πιο φασιστική και ρατσιστική αιμοβόρος ανθρωποκτόνος βιομηχανία και αυτό που πάνε να κάνουν τώρα, δηλαδή να εμφανίζουν και καμία χοντρή για να είναι δήθεν συμπεριληπτικοί, είναι απλά γελοίο. Καλύτερα ο φασισμός της μπούρκας παρά αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες δεκαετίες, να πρέπει να έχουμε κάποιες προδιαγραφές για να έχουμε αξία και μέλλον.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί