Κανένα πρόσχημα από τον διευθυντή του Πρώτου Θέματος: Ευχήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στον Κ. Μητσοτάκη να ξαναβγεί πρωθυπουργός! (Βίντεο)

Το ότι το Πρώτο Θέμα είναι μια σκληρά, συστημική, μητσοτατική εφημερίδα είναι γνωστό τοις πάσι. Το ότι, όμως, δεν κρατάει ούτε προσχήματα ξεπερνάει λίγο τα πράγματα. Ειδικά, μάλιστα, όταν εύχεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κερδίσει τις επόμενες εκλογές και να ξαναγίνει πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνεδρίου που μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο συνέδριο «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα εποχή», το οποίο διοργανώνεται από το site ygeiamou της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο πρωθυπουργός είχε μια συζήτηση με τον διευθυντή της εφημερίδας Μπάμπη Κούτρα και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Τζιοβάρα. Ο Μπάμπης Κούτρας ευχαριστώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τέλος της συζήτησης δεν κρατήθηκε και εκδηλώθηκε τα μάλα. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο του Πρώτου Θέματος για τα θέματα της υγείας και πραγματικά σας ευχόμαστε να σας έχουμε και του χρόνου σε αυτή τη θέση ως πρωθυπουργό», του είπε.

Η αφοσίωση του δημοσιογράφου Μπάμπη Κούτρα στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξάφνιασε ακόμα και τον πρωθυπουργό ο οποίος γέλασε αμήχανα και απάντησε «η ευχή σας είναι καλοδεχούμενη».

Η αντικειμενική και αμερόληπτη δημοσιογραφία στα καλύτερά της…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί