Υπόσχεται στήριξη της κοινωνίας αλλά με…«κόφτη» ο Κ. Μητσοτάκης: «Δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο τον στόχο για έξοδο από την επιτήρηση»

Με τον πληθωρισμό να καλπάζει, τις τιμές των καυσίμων να τραβούν την αναφορά και τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να γονατίζουν, ο πρωθυπουργός αναγνώρισε μεν τις δυσκολίες, υποσχέθηκε στήριξη αλλά έθεσε και «κόφτη» επικαλούμενος τις εφεδρείες που πρέπει να κρατήσει η χώρα.

Μιλώντας στο Συνέδριο ygeiamou που διοργανώνει το «Πρώτο Θέμα» και το ιατρικό σάιτ «ygeiamou.gr» ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως «η κρίση είναι παγκόσμια» και «δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει», ισχυρίστηκε πως κυβέρνηση του «θα στηρίξει την κοινωνία» αλλά φρόντισε να κατεβάσει τον πήχη σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις λέγοντας πως «δεν θα θέσει σε κίνδυνο τον εθνικό στόχο για έξοδο της χώρας από την επιτήρηση».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για υποχρέωση «να κρατάμε εφεδρείες» και αναφερόμενος στην πλατφόρμα του Fuel Pass την χαρακτήρισε «πολύ σημαντική παρέμβαση» που «διορθώνει αναδρομικά μια αδικία».

Για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και την αγανάκτηση που επικρατεί σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις αρκέστηκε να πει πως από τον Ιούλιο θα έχουμε νέο σύστημα τιμολόγησης ρεύματος και «οι λογαριασμοί θα είναι πολύ πιο προβλέψιμοι και προσιτοί».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί