Και δεύτερος πνιγμός σήμερα στην Κρήτη – Νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη Χρυσή

(Φωτο εξωφύλλου: Ράδιο Λασίθι)

Νεαρός άνδρας ασιατικής καταγωγής εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα χωρίς τις αισθήσεις του στη νήσο Χρυσή.

Σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι, η κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας δεν στάθηκε ικανή να δώσει βοήθεια στον άνδρα, ο οποίος απλά μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας έχοντας χάσει τη ζωή του.

Τον άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και από εκεί θα οδηγηθεί για νεκροψία στο Ηράκλειο, ενώ η συνέχεια θα δοθεί μετά από συνεννόηση με τις προξενικές αρχές της χώρας του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας και για το λόγο αυτό αναμένεται να δώσει κατάθεση η συνοδός του γκρουπ με το οποίο είχε βρεθεί στη Χρυσή ο νεαρός.

Ο άτυχος άνδρας ήταν στην περιοχή για διακοπές μαζί με το υπόλοιπο γκρούπ τουριστών και σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις λίγο πριν εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του, είχε γίνει αντιληπτός με υποβρύχια κάμερα με την οποία είχε σκοπό να τραβήξει πλάνα του βυθού.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα και ένας ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Δείτε: Κρήτη: Έχασε τη ζωή του στη θάλασσα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί