Κρήτη: Κατήγγειλε τον σύζυγό της για συστηματική κακοποίηση

Στη σύλληψη ενός 48χρονου Χανιώτη στο Καστέλι Κισσάμου προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελία που δέχτηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του, ότι εκείνος φέρεται να την κακοποιούσε συστηματικά.

Η γυναίκα, επίσης με καταγωγή από την Κίσσαμο, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 48χρονος ασκούσε σωματική βία εναντίον της επί χρόνια, με την κατάσταση να γίνεται εντελώς αφόρητη τα τελευταία τέσσερα έτη.

Όπως ανέφερε, αυτό την οδήγησε στο να απομακρυνθεί πια από τον σύζυγό της, ωστόσο κατήγγειλε ότι ακόμα και μετά από αυτό δέχτηκε απειλές από εκείνον.

Η καταγγελία αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου που την ίδια ημέρα προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου.

Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε κατηγορία για παραβίαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Κατήγγειλε τον σύζυγό της για συστηματική κακοποίηση”

  1. ένα σπίτι - κολαστήριο δεν αξίζει σε καμία για κανένα λόγο

    Δυστυχώς οι γυναίκες που κακοποιούνται στην οικογένεια είναι μόνες και μόνες πρέπει να βρουν τη δύναμη να σώσουν τον εαυτό τους. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

    Για να φτάσεις στο σημείο να κακοποιείσαι σημαίνει ότι εξαρτάσαι οικονομικά ή /και συναισθηματικά και δεν είσαι σε θέση να βάλεις όρια, εν ανάγκη να ακυρώσεις τη σχέση και να απομακρυνθείς από αυτόν που έχει μετατρέψει το σπίτι σε κολαστήριο (σου). Για να αδυνατείς να βάλεις όρια σημαίνει ότι η μακροχρόνια κακοποίηση σε έχει διαβρώσει ψυχικά και είναι πάρα πολύ δύσκολο πια να ξεφύγεις, π.χ. να βρεις δουλειά, να αλλάξεις σπίτι, να απομακρυνθείς από αυτούς που σε κακοποιούν. Γιατί αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν. Πάντα θα πιστεύουν ότι η κακοποίηση είναι η δίκαιη τιμωρία που σου αξίζει. Γιατί σου αξίζει; Μα γιατί δεν έχεις τη δύναμη να φύγεις από εκεί.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί