«ΣυνεχίΖω»: Σε διεθνή διαγωνισμό η μαθητική ταινία μικρού μήκους από την Κρήτη

Η ταινία με ηθοποιούς μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μ. Στεφανουδάκη συμμετέχει στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, μαζί με το νεαρό μαθητή Χάρη Γαλανίτσα που είναι πρωταγωνιστής της ταινίας μικρού μήκους, με τίτλο «ΣΥΝΕΧΙ…ΖΩ». 

Δείτε: «ΣυνεχίΖω»: Παρουσιάζεται η ταινία με ηθοποιούς μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μ. Στεφανουδάκη

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η ΑντιπεριφερειάρχηςΠαιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, Έφη Κουτεντάκη, ενώ ο νεαρός μαθητής συνοδευόταν από τον Διευθυντή του σχολείου, JuniorAcademy Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», Άρη Μαρκάκη. 

Κατά τη συνάντηση ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στη μαθητική ταινία η οποία συμμετέχει στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών, μαζί με σχολεία από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη τους εμπνευστές και πρωταγωνιστές της ταινίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί