Σωματείο εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Εκδήλωση για την Ημέρα Νοσηλευτών και Μαιευτών

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ, με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες για τους Νοσηλευτές/τριες (12 Μάη) και τους Μαιευτές/Μαίες (5 Μάη) διοργάνωσε μουσική εκδήλωση-συναυλία στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, που παρακολούθησαν και οι ασθενείς μέσα από τους θαλάμους και τα μπαλκόνια. Η εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων, Δημήτρη Βρύσαλη και τον πρόεδρο του Γεν. Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ, Κυριάκο Θεοδοσάκη.

Όπως αναφέρει το σωματείο:
Είναι μέρες αγώνων για εμάς τους χιλιάδες μάχιμους νοσηλευτές και μαίες που εργαζόμαστε εντατικά με αυταπάρνηση κάθε μέρα, με χειροκροτήματα από εκείνους που διαχρονικά μας αρνούνταν την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την ένταξη στα ΒΑΕ.


Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες μουσικούς Κασσωτάκη Γιάννη, Μαυρομανωλάκη Νικήτα, Νικολιδάκη Στέλιο και Παπαγεωργίου Γιάννη για τη συνεισφορά τους σε αυτήν την εκδήλωση αφιλοκερδώς!
Συγκινητικά ήταν τα λόγια των μουσικών, όπως και συνοδών ασθενών που εξέφρασαν ευχαριστίες και την εκτίμηση τους στο μαχόμενο υγειονομικό προσωπικό.
Αγωνιζόμαστε για ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας που θα έχει τις κατάλληλες υποδομές και το επαρκές προσωπικό προκειμένου να είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στην πλήρη κάλυψη των αναγκών αξιοποιώντας τις εξελίξεις της επιστήμης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί