Δίκη Τοπαλούδη: Την ενοχή των δυο κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας

Την ενοχή των δυο κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου δικάζεται η υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας του ΜΟΕ της Αθήνας ζήτησε την ενοχή των δυο κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ζήτησε, οι δυο κατηγορούμενοι να κηρυχθούν ένοχοι όπως και στον πρώτον βαθμό, ώστε να μην «σπάσουν» τα ισόβια, που τους είχαν επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στις καταθέσεις τους οι γονείς της άτυχης Ελένης είχαν ζητήσει να παραμείνουν τα ισόβια για τους 2 κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας Μεσογειακών Σπουδών, Ιωάννης Τοπαλούδης και Κούλα Αρμουτίδου καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με πόνο ψυχής μίλησαν για την κόρη τους, την Ελένη με τις ηθικές αξίες, που σεβόταν τον συνάνθρωπο, συμμετείχε σε δράσεις για πρόσφυγες και που βοηθούσε συμφοιτητές της. Την Ελένη που κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε από «αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τα θρασύδειλα ανδρείκελα», όπως χαρακτήρισε τους κατηγορουμένους η μητέρα της και που «αυτοί ήρθαν εδώ να πουν τι; να τους μειωθούν τα 16 χρόνια; δεν ντραπήκανε;», ξέσπασε η μητέρα της.

Πρώτος στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο πατέρας της Ελένης, ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο οποίος περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσαν μαζί με τη σύζυγό του, όταν κλήθηκαν στο νησί από τις Αρχές για να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα του παιδιού τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί