Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη – Καταθέτουν οι γονείς της

Για βασανισμό και ακραία απάνθρωπη συμπεριφορά μιλάνε οι πρώτοι μάρτυρες

Με την κατάθεση των γονιών της άτυχης φοιτήτριας θα συνεχιστεί η δίκη Τοπαλούδη, ύστερα από τη διακοπή της προηγούμενης συνεδρίασης του δικαστηρίου λόγω κρούσματος κορονοϊού.

Δυσαρέσκεια για τις συνεχείς αναβολές

Οι συνεχείς αναβολές έχουν αγανακτήσει τους δύο γονείς καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταφέρει να καταθέσουν στη διαδικασία. 

Κατά την τελευταία διακοπή έντονη ήταν η αντίδραση της μητέρας της Ελένης Τοπαλόυδη η οποία διαμαρτυρόμενη προς το δικαστήριο είχε πει: «Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω» με τον σύζυγό της να συμπληρώνει: «Κύριε πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 ΑπριλίουΓονέας του ενός απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό κυρία πρόεδρου» παίρνοντας θετική απάντηση από την πρόεδρο.

Παρόντες στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν εκείνη τη μέρα (28 Μαρτίου 2022) και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι πρωτοδίκως έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα εγκληματικών ενεργειών, που βρίσκονταν στο δικαστήριο προς συμπαράσταση στους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας αντέδρασαν έντονα όταν αντίκρισαν τους κατηγορουμένους.

Για βασανισμό και ακραία απάνθρωπη συμπεριφορά μιλάνε οι πρώτοι μάρτυρες

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι μάρτυρες που κατέθεσαν  το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, έκαναν  λόγο για βασανισμό και για ακραία απάνθρωπη συμπεριφορά σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη, την οποία έριξαν στη θάλασσα  οι κατηγορούμενοι, Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λουτσάι, ενώ ήταν βέβαιοι πως ήταν ακόμη ζωντανή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί