Νέα διακοπή στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελ. Τοπαλούδη – Ξέσπασε η μητέρα της

«Ντροπή, ντροπή. Μπράβο σε όλους σας εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο»

Νέα διακοπή σήμερα στη δίκη των δύο ενόχων για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Το δικαστήριο πήρε την παραπάνω απόφαση λόγω δύο κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς ο συνήγορος του 22χρονου και ένα μέλος σύνθεσης της έδρας δήλωσαν ότι έχουν προσβληθεί από Covid-19.

Όπως είναι αναμενόμενο, η μητέρα του θύματος εξέφρασε την οργή της, αφού η προηγούμενη, πρώτη, συνεδρίαση είχε διακοπή εξαιτίας άλλου κωλύματος αφού ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων είχε ορίσει νέο δικηγόρο και ζήτησε χρόνο για μελέτη της δικογραφίας.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή» φώναξε η Κυριακή Αρμουτίδου καταγγέλλοντας ξανά κοροϊδία και προσπάθεια εξουθένωσής τους. Δεν ντρεπόμαστε καθόλου. Κάποιος ένορκος έχει Covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο» είπε μητέρα του θύματος.

Στο πλευρό των γονιών της Ελένης βρέθηκαν, για ακόμα μία μέρα, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το 2021 στη Φολέγανδρο και η μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Λέσβο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί