Νέα επικίνδυνη καθίζηση σε δρόμο της Κρήτης

Εκτεταμένη καθίζηση έχει λάβει χώρα στο δρόμο από τον Κρούστα προς το Οροπέδιο Καθαρού.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Κωστής Καστελλιανάκης, στο anatolh.com, αυτό προφανώς οφείλεται στην έντονη κακοκαιρία όλο το προηγούμενο διάστημα, με την Υπηρεσία του να ενημερώνεται σήμερα σχετικά.

Ήδη από χθες, πολίτες που είχαν βρεθεί στον εν λόγω χωματόδρομο είχαν αναφερθεί στο πρόβλημα με μεγάλο μέρος του να έχει σε κάποια σημεία “ανοίξει” και υποχωρήσει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποια σήμανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς.

Έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά (θα αναζητηθεί τρόπος αποκατάστασης), η κυκλοφορία στον δρόμο θα απαγορευθεί, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Δελτίο Τύπου εξέδωσε σχετικά και ο Δήμος Αγ. Νικολάου:

Καθίζηση σημειώθηκε σήμερα (3/4) στον επαρχιακό δρόμο από τον Κρούστα Λασιθίου προς το Οροπέδιο Καθαρού στη θέση “Ρωμανός”.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με ανακοίνωση, έχει ήδη ενημερώσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, ενώ άμεσα αναμένεται να τοποθετηθεί προειδοποιητική σήμανση.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Κωστή Καστελλιανάκη, έως ότου γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, απαγορεύεται η διέλευση στον συγκεκριμένο δρόμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί