Να απαλλαγούμε!- Φιλοκυβερνητικό μέσο αναφέρεται σε εκλογές μέσα στον Μάη (15 ή 22 του μήνα)

Το σενάριο των εκλογών τον Μάιο – και όχι το Φθινόπωρο ή της εξάντλησης της 4ετίας – προβάλλει και ο γνωστός φιλοκυβερνητικός οικονομικός ιστότοπος powergame.gr, του Γιάννη Κουρτάκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει στη στήλη Big Mouth : “Μια απ΄ αυτές (τις αλήθειες που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή) ήταν ότι οι υπουργοί έχουν κατεβάσει (ήδη) τα στυλό στην προοπτική των πρόωρων εκλογών τον Μάιο. Αυτό που δεν είπε ο Τσίπρας, ήταν ότι ορισμένοι εξ αυτών, των υπουργών, έχουν αρχίσει να «κυκλοφορούν» μέχρι και ημερομηνίες εκλογών. Για παράδειγμα παρουσιάζουν ως επικρατέστερες τις Κυριακές 15 και 22 Μαΐου. Απεναντίας αυτό που είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το συζητούν οι πάντες στη ΝΔ. Το γεγονός δηλαδή της αναγκαιότητας για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Ο Τσίπρας προκάλεσε τον Μητσοτάκη να τον αλλάξει.”

Προς επίρρωση μάλιστα στο αμέσως επόμενο άρθρο της στήλης επιβεβαιώνει ότι πάμε σε εκλογές σύντομα και μάλιστα ότι άρχισαν ήδη τα προεκλογικά πολιτικά “ρουσφέτια”:

“Μια (προεκλογική;) τροπολογία
– Μου είπαν πως μια περίεργη τροπολογία πολλαπλών ερμηνειών πέρασε στις 9 Μαρτίου στη Βουλή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο περιελάμβανε τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας. Με βάση τη διάταξη αυτή, που πρότεινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μπορεί να απονεμηθεί η ιδιότητα το εφέδρου εν ενεργεία αξιωματικού βαθμού ανθυπολοχαγού-μεταξύ άλλωνσε όλους όσους «έχουν καταλάβει σε Ολυμπιακούς αγώνες μια από τις τρεις πρώτες θέσεις σε ατομικό ή ομαδικό άθλημα». Η τροπολογία αφορά την παράγραφο 6 του άρθρου 39 του Ν. 3883/2010, που προβλέπει τα ανάλογα μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα μέχρι και την άσκηση δικαιώματος μονιμοποίησης. Η «λεπτομέρεια» αφορά την ένταξη και αθλητών σε ομαδικά αθλήματα και οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ της αποδίδουν έντονο προεκλογικό χρώμα- πράγμα που δεν αποκλείω, παρά τις επίσημες κυβερνητικές διαψεύσεις για επίσπευση των εκλογών…”

Πηγή: thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί