Κλείνει τμήμα του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά μετά την καθίζηση

Κλείνει λόγω κατολίσθησης,  τμήμα του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά στο ύψος του υπό κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Πανασού.

Δείτε επίσης:  Προσοχή στους οδηγούς: Σοβαρή καθίζηση στον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά (Βίντεο & φωτο)

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι, μετά από εκτεταμένη κατολίσθηση που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ώρες στο τμήμα του δρόμου Ηράκλειο Μεσαρά – στο ύψος του υπό κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Πανασού –  κατατέθηκε αίτημα προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Π.Ε. Ηρακλείου, με το οποίο ο Ο.Α.Κ.. ζητά από την  ΕΛ.ΑΣ. [Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου] να  προχωρήσει στο προσωρινό κλείσιμο του συγκεκριμένου δρόμου, για λόγους ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών. 

Στο σημείο της κατολίσθησης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Γιώργος Αγαπάκης, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους της αναδόχου τεχνικής εταιρίας, οι οποίοι εκτίμησαν την κατάσταση, ενώ  ήδη έχει  ενημερωθεί και η Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών

Με δεδομένο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αναμένονται στην Κρήτη, τα επόμενα 24ωρα, κρίθηκε απαραίτητη η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο επίμαχο τμήμα του δρόμου που παρουσιάστηκε η καθίζηση μέχρι και τις 15/3/2022 όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ενώ όπως γίνεται γνωστό, σε συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, για την αποκατάσταση της ζημιάς, που έχει προκληθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί