Άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άντρας μπούκαρε με όπλο σε καφέ της οδού Παπάφη και πυροβόλησε μια γυναίκα.Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, ο δράστης είναι πρώην σύντροφος του θύματος. Μπήκε στα κατάστημα με κοντόκανη καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος.

Η γυναίκα που δέχτηκε τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε σοβαρότατα τραυματισμένη στον νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Ο χώρος έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ποιος είναι ο δράσης

Αθλητής του ΜΜΑ, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος είναι ο δράστης πρόκειται για τον Λεοντή Βορριά.

«Είχανε αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

«Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο» έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook o δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη. Περίπου μία ώρα πριν μπουκάρει στο καφέ της πρώην του ο Λεοντής Βορριάς, αθλητή του ΜΜΑ, έγραψε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο. Ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

Σύμφωνα με το Chiospress.gr, τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστης ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Γνωστός… στα ΜΜΕ

Μάλιστα, πρόκειται για πολύ γνωστή φιγούρα στα ΜΜΕ…

Ο δράστης πρωτοσυστήθηκε στο κοινό από μερίδα των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018. Διάφορα μέσα έγραφαν για τον… εθελοντή πυροσβέστη και αθλητή του MMA από τη Χίο που πήρε το καράβι και ήρθε στην Ραφήνα με δικά του έξοδα για να τσοντάρει στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Εμφανίστηκε ξανά λίγες εβδομάδες αργότερα σε ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας, σε θέμα για τον κατεστραμμένο τσιμεντένιο σταυρό στην παραλία Απελή Μυτιλήνης, τον οποίο είχαν φτιάξει προκειμένου… να εμποδίζει τους πρόσφυγες που χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη παραλία.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όταν ο 38χρονος όταν έμαθε για τον σπασμένο σταυρό, πήρε άλλους 6 και έφυγαν με το πρώτο καράβι από τη Χίο για τη Λέσβο, με σκοπό… να τον ξαναστήσουν.

«Εξοργίστηκα πάρα πολύ όταν είδα αυτές τις φωτογραφίες. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, το σύμβολο της θρησκείας μας είναι ο Σταυρός και δεν μπορούν κάποιοι να πηγαίνουν και να το γκρεμίζουν. Συνεννοήθηκα με κάποια άλλα άτομα που γνώρισα στο facebook και τα οποία ζουν στη Μυτιλήνη και τους είπα ότι είμαι στη διάθεσή τους να βοηθήσω ώστε να ξαναστήσουμε το σταυρό. Πήρα το καράβι, έφτασα στο νησί και τον τοποθετήσαμε στη θέση του» είχε πει ο ίδιος στην εν λόγω εφημερίδα.

Πηγή: In.gr, Thestival

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε”

  1. 15χρονος μοντελοκυνηγός

    Τα άτομα που ζουν με χρόνια αγωγή για “ψυχικές παθήσεις” δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι ο Κικίλιας – Μένγκελε στιγμάτισε αυτά τα άτομα προσφέροντάς τους προτεραιότητα στους εμβολιασμούς και μετά την κατακραυγή το πήρε πίσω ως δήθεν τυχαίο “λάθος”. Δεν θα του το συγχωρήσουν ποτέ.

  2. Και όμως κάποιοι στιγματίζονται ως τρελοί επειδή παλεύουν με υπευθυνότητα και γενναιότητα για την ψυχική τους υγεία...

    Υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα ψυχικής υγείας, οι οποίοι δίνουν μάχη με αυτά, μέσα από ατελείωτες σειρές συνεδρίων με ειδικούς, μέσα από ακούσιες ή εκούσιες νοσηλείας, με ισόβια καταδίκη σε βαριά φάρμακα με τρομερές παρενέργειες. Υπάρχουν και εκείνοι που με τεράστια ευκολία, μέσα στην ηλίθια σιγουριά για τον εαυτό τους και τη δική τους δήθεν ψυχική υγεία, στιγματίζουν τον οποιονδήποτε ως “διαταραγμένο” ή “δυστυχισμένο”… Και υπάρχουν επίσης αυτοί που περιφέρουν την άθλια συμπεριφορά τους σαν παράσημο, χωρίς διάθεση να θεραπευτούν, χωρίς να θεωρούν ότι κάτι κάνουν λάθος και κατακρεουργούν στο διάβα τους σώματα και ψυχές – ελεύθεροι από φάρμακα, γιατρούς, κλινικες και στίγματα…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί