Στο πένθος οι οικοδόμοι Ηρακλείου: Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Ουρανός

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του οικοδόμου, Αντώνη Ουρανού, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά το συνάδελφο Αντώνη Ουρανό, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή 27 Φλεβάρη.

Ο συνάδελφος Αντώνης, με την αταλάντευτη στάση του, την ανιδιοτελή προσφορά του και τη συνέπεια, τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι οικοδόμοι στο Ηράκλειο. Βοήθησε στη σύσταση της Ένωσης Οικοδόμων Ηρακλείου, ενοποιώντας τα μικρότερα σωματεία του κλάδου (κτιστών, μπετατζήδων κ.α)  και διετέλεσε ο πρώτος Γραμματέας της Ένωσης Οικοδόμων (σημερινό Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου). 

Μετέπειτα διετέλεσε πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ρεθύμνου. Υπήρξε μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους οικοδόμους, αλλά και σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και τον ζήσαμε από κοντά. Έτρεφε αγάπη και εμπιστοσύνη σε εμάς τους νεότερους οικοδόμους. 

Η προσφορά του και η δράση του στο δρόμο της ταξικής πάλης στον οποίο πορεύτηκε, είναι παρακαταθήκη για τον αγώνα μας.  

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί