Ισραήλ: Θλίψη για τον θάνατο του μπασκετμπολίστα Ντάνιελ Σασόν

Ο 28χρονος Ντάνιελ Σασόν, έφυγε από τη ζωή έπειτα από νοσηλεία μηνών στο νοσοκομείο – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο

Άσχημα είναι τα νέα από το Ισραήλ και αφορούν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το μπάσκετ, αφού ο 28χρονος Ντάνιελ Σασόν, ο οποίος αγωνίστηκε σε Μακάμπι Ασντόντ, Ελιτζούρ Ράμλα, Χάποελ Τελ Αβίβ, Χάποελ Χολόν και Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, έφυγε από τη ζωή έπειτα από νοσηλεία μηνών λόγω ατυχήματος που είχε όταν έκανε ποδήλατο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο.

Το ατύχημα είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2021 και τα πράγματα ήταν εξαρχής δύσκολα για τον Σασόν, ο οποίος κλήθηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Αυτή η μάχη, λοιπόν, διήρκεσε 10 μήνες και ο Ισραηλινός μπασκετμπολίστας δεν κατάφερε να την κερδίσει τελικά, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σήμερα (10/2).

Η είδηση, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, βύθισε στη θλίψη τους συμπατριώτες του, ενώ τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Ισραήλ θα είναι αφιερωμένα σε αυτόν και όλες οι ομάδες θα τιμήσουν τη μνήμη του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί