Βόλος: Επιτέθηκε σε εργαζόμενη επειδή του ζήτησε να πάρει το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητό του

Απίστευτο μοιάζει το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Βόλο με θύμα μία 45χρονη εργαζόμενη του δήμου Βόλου. Όλα ξεκίνησαν όταν η 45χρονη, εν ώρα εργασίας, ζήτησε από οδηγό παρανόμως σταθμευμένου αυτοκινήτου να το απομακρύνει από το σημείο στο οποίο βρισκόταν για να μπορέσει να φύγει με το αυτοκίνητό καθαριότητας του δήμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», μόλις η γυναίκα άδειασε τα καλαθάκια, όμως, από το μπροστινό αυτοκίνητο είδε να βγαίνει 35χρονος εν εξάλλω καταστάσει.

Φώναζε δυνατά, εξύβρισε την ίδια, τα θεία, τη δημοτική αρχή Βόλου, ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον της. Ο άνδρας ταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αντιλαμβανόμενοι τις προθέσεις τους διερχόμενοι πολίτες κινήθηκαν να τον σταματήσουν.

Παρά τις προτροπές τους να σταματήσει, ο 35χρονος άρχισε να σπρώχνει την εργαζόμενη, η οποία τον κοιτούσε σαστισμένη και κατατρομαγμένη. Μάρτυρες μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο κόσμος τον απωθούσε για να φύγει, αλλά εκείνος συνέχιζε. Η 45χρονη μπήκε τότε στο αυτοκίνητο για να προστατευθεί, αλλά εκείνος την ακολούθησε και μπήκε και εκείνος στο αμάξι της στη θέση του συνοδηγού, κυνηγώντας τη για να τη χτυπήσει και εκτοξεύοντας ύβρεις.

Δεν είναι γνωστό σε τι πράξεις θα προχωρούσε ακόμη, αν πολίτης δεν έβγαζε έξω την κοπέλα από το αυτοκίνητο για να τη σώσει.

Ο 35χρονος είχε άγριες διαθέσεις. Κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον της και τη χτύπησε στο στήθος.

Επιτέθηκε και σε δεύτερη γυναίκα

Ξαφνικά ο 35χρονος επιτέθηκε και σε δεύτερη κοπέλα που την είδε ότι κρατούσε τηλέφωνο και φοβήθηκε ότι τον τραβούσε βίντεο.

Η κοπέλα, ηλικίας περίπου 20 ετών, έτρεξε τρομοκρατημένη να απομακρυνθεί κλαίγοντας.

Στην προσπάθειά της να φύγει γλίστρησε, έπεσε στο οδόστρωμα και παραλίγο να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μάρτυρες ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν κίνδυνο. Ήταν τυχερή που δεν χτύπησε το κεφάλι της σε εξάτμιση ή δεν τη χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες προσπαθούσαν να σταματήσουν τον 35χρονο που συνέχιζε να μαίνεται σαν ταύρος, όταν έφθασαν αστυνομικοί στο σημείο, με μοτοσικλέτες και περιπολικό.

Μόνο με την παρουσία των αστυνομικών άρχισε να ηρεμεί ο 35χρονος, αν και για αρκετή ώρα συνέχιζε να είναι εκτός ελέγχου. Άγνωστο γιατί στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο, προκαλώντας αρνητική εντύπωση στον κόσμο που παρακολουθούσε το επεισόδιο με έκπληξη.

 Ταχυδρόμος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί