Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαφυγή των δραστών του φονικού στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη

Τη στιγμή της απομάκρυνσης των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, απ’ το σημείο του εγκλήματος, φέρνει στο φως βίντεο – ντοκουμέντο.

Το βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα Thestival, φαίνεται η στιγμή που οι δράστες δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν και τρέπονται σε φυγή.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 23χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε το αποτροπιαστικό έγκλημα.

Πληροφορίες του thestival αναφέρουν πως ο 23χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, «χούλιγκαν κατ’ επάγγελμα», εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο με έδρα στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, ο οποίος πριν δύο χρόνια ταυτοποιήθηκε για συμμετοχή σε άλλη οπαδική επίθεση για την οποία εκκρεμούσε η δίκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στις έρευνες, ο συλληφθείς φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες.

Ο νεαρός ήταν ένας από τους τρεις υπόπτους, οι οποίοι προσήχθησαν χθες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, και ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ως το πρόσωπο που έμπαινε και έβγαινε στα δύο οχήματα, όπου επέβαινε η ομάδα των περίπου 10 χούλιγκαν, ενώ αναγνωρίστηκε και από έναν εκ των φίλων του Άλκη που τραυματίστηκε.

Το μεσημέρι κηδεύτηκε στη Βέροια, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, ο 19χρονος, με συγγενείς και φίλους να του λένε το τελευταίο αντίο.

Στο μεταξύ, η πρωινή έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό διάφορων αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόκληση σωματικής βλάβης και φθορών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί