Νεκρός 22χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο

Την τελευταία του πνοή άφησε στο γήπεδο της Ηλιούπολης κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας Αλεξανδρος Λάμπι

«Αλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ένας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι. Καλό ταξίδι Αλεκάρα… », ήταν το μήνυμα της ομάδας στον λογαριασμό της στο facebook.

Νωρίτερα, το παιχνίδι της Γ’ εθνικής διεκόπη, όταν ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί σύγκρουση με αντίπαλο.

Μάλιστα, όπως δημοσίευσε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Εμιονίδας, Λευτέρης Δαγρές, όταν ο ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του γηπέδου έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες και ο απινιδωτής βρέθηκε με καθυστέρηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε μετά από περίπου 15 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δημοσιογράφος αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγγο για ανυπαρξία απινιδωτή στο γήπεδο, σημείωσε υπήρχε «στο γήπεδο από την ομάδα της Ηλιούπολης και ήρθε απ’ τα αποδυτήρια, όταν ζητήθηκε απ’ τον γιατρό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί