Αργυρούπολη: Στη φυλακή ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφο του

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφο του στην Αργυρούπολη.

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας φέρεται να ισχυρίστηκε κατά την απολογία του στον ανακριτή ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ότι δεν ήξερε τι έκανε και ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η 40χρονη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια, όπως το πάτωμα ή ο τοίχος.

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής εντόπισε βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, σπασμένα πλευρά, και χτυπήματα με τα χέρια. Τέλος, ο ίδιος χαρακτήρισε τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά».

Υπενθυμίζεται ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του κατηγορούμενου στην Αργυρούπολη. Ο 46χρονος φέρται αν χτυπόύσε τη 40χρονη μέχρι τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια ο ίδιος έφυγε από το σπίτι και ενημέρωσε για το συμβάν συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί