Προκαλεί ο Mr Novartis: Πανηγυρίζει για τη δίωξη Βαξεβάνη

Προκλητικός εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Φρουζής που θεωρείται ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου Novartis, καθώς πανηγυρίζει για τη δίωξη κατά του Κώστα Βαξεβάνη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis στην Ελλάδα, πόσταρε παραποιημένη φωτογραφία που δείχνει τον Κώστα Βαξεβάνη πίσω από κάγκελα με σχόλιο «ανάθεμα την ώρα, κατάρα τη στιγμή, θέλουν να φυλακίσουν το τριχωτό παιδί».

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκδότη του Documento ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του:

«Πανηγυρίζει και ο Φρουζής για τη δίωξή μου. Δεν κρατιέται. Ποστάρει φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες που με δείχνουν σε κελί. Ασυγκράτητος όπως ο Μητσοτάκης. Να θυμίσω μόνο πως ο Φρουζής διοργάνωνε στο σπίτι του δείπνα με τον Μητσοτάκη και φαρμακοβιομήχανους, για την προώθησή του στην ηγεσία της ΝΔ. Κοινό συμφέρον. Σε όλα. Και στη δίωξή μου».

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο 2021, αποκαλύφθηκε η εισήγηση – κόλαφος της εισαγγελέως προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με την οποία ζητά την παραπομπή του Κωνσταντίνου Φρουζή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα» (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) ενώ για τους δύο γιατρούς, το αδίκημα που τους βαρύνει είναι η παθητική δωροδοκία.

Δείτε: Εισαγγελική πρόταση-βόμβα για τον Mr Novartis: «Ξέπλενε» μαύρο χρήμα για να πληρώνει πολιτικούς και γιατρούς

Στην εισαγγελική πρόταση περιγράφεται η ροή του «βρόμικου» χρήματος το οποίο κατέληγε, σύμφωνα πάντα με την εισαγγελική πρόταση, σε πολιτικά πρόσωπα και γιατρούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί