Εισαγγελική πρόταση-βόμβα για τον Mr Novartis: «Ξέπλενε» μαύρο χρήμα για να πληρώνει πολιτικούς και γιατρούς

«Ξέπλενε» μαύρο χρήμα για να πληρώνει πολιτικούς και γιατρούς.

H εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει τις κατηγορίες για τον Mr Novartis. Ο χρηματισμός αφορούσε πολιτικά πρόσωπα και ιατρικό προσωπικό.

Το ξέπλυμα γινόταν μέσα από διαφημιστικές εταιρείες και εικονικές διαφημίσεις σε «ημετέρους».

ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη Documento: Η κυβέρνηση απέτυχε να κουκουλώσει το σκάνδαλο Novartis

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση απέτυχε να κουκουλώσει το σκάνδαλο Novartis

Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, και με αφορμή το σημερινή αποκάλυψη του Documento, για το σκάνδαλο Novartis, επισημαίνει ότι η σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Νέα Δημοκρατία με εντολή Μητσοτάκη έστησε προανακριτικές και ειδικά δικαστήρια, προσπάθησε να εξοντώσει δικαστές, παραποίησε στοιχεία και απείλησε μάρτυρες στην προσπάθειά της να κουκουλώσει το μεγάλο σκάνδαλο Novartis για να προστατέψει πολιτικούς που εμπλέκονται, καθώς και τον κ. Φρουζή.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento η Δικαιοσύνη συνεχίζει και η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν όχι μόνο σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα.

Η πραγματική σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί