Κυρ. Μητσοτάκης: Κόλλησε το πρώτο ένσημο στον ΟΑΕΔ επί πρωθυπουργίας του πατέρα του

Η αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρώτη του δουλειά στην Ελλάδα που «ξέχασε» να αναφέρει στο βιογραφικό του

Στην παραδοχή ότι κόλλησε το πρώτο του ένσημο στον κρατικό ΟΑΕΔ επί πρωθυπουργίας του πατέρα του προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ όπου μίλησε εν συντομία για την πρώτη του δουλειά στην Ελλάδα.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι επιστρέφω και σε έναν χώρο ο οποίος μου είναι οικείος. Ίσως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ότι εδώ, το καλοκαίρι του ‘91, κόλλησα το πρώτο μου ένσημο στην Ελλάδα, εργαζόμενος με την τότε διοικήτρια του οργανισμού, λίγο πριν καταταγώ στον Στρατό. Οπότε έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από την εργασία μου σε αυτό το κτήριο, πριν από 31 ακριβώς χρόνια» σημείωσε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διετέλεσε πρωθυπουργός από 11 Απριλίου 1990 έως 13 Οκτωβρίου 1993.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη απουσιάζει κάθε σχετική αναφορά για την εργασία του στον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε ότι «πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital».

Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γαλάζια αριστεία και στο ρουσφέτι…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί