54χρονη στη Λάρισα κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στη Λάρισα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία 54χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο σύζυγό της, ενώ βρισκόταν σε μία επιχείρηση έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η γυναίκα αρχικά κάλεσε το ΕΚΑΒ, καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό της. Το ασθενοφόρο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, που εφημέρευε εκείνη την ημέρα. Όμως, όταν το ασθενοφόρο έφτασε στα Επείγοντα, η γυναίκα κατέβηκε και έφυγε, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Λίγο αργότερα, η 54χρονη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου της για ξυλοδαρμό.

Ο 53χρονος συνελήφθη την επόμενη ημέρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “54χρονη στη Λάρισα κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό”

  1. επιστροφή στο γραφείο

    Λοιπόν δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τη βία κατά των γυναικών.
    Οτιδήποτε αποδυναμώνει τις γυναίκες θα έπρεπε να είναι παράνομο και να διώκεται.
    Καταρχάς η ψυχική ενδυνάμωση. Το 1990 σε μια ασπρόμαυρη τηλεόραση βλέπαμε με τη γιαγιά μου τη στέψη της σταρ Ελλάς Τζένης Μπαλατσινού. Από τότε έχασα για πάντα την υγεία μου. Μπήκα σε ένα τούνελ διατροφικών και συναισθηματικών διαταραχών και ήδη στα 35 ήμουν τόσο κουρασμένη σωματικά και πνευματικά σαν 85χρονη…
    Για να ανακαλύψω τελικά τι; Ότι οι γυναίκες που θαυμάζαμε τότε, αυτές οι super – models, δεν είχαν τίποτα παραπάνω από την ομορφιά του διαβόλου, την ομορφιά της νιότης. Τριάντα χρόνια μετά έχοντας χάσει εκείνη την ομορφιά, είναι απλά κάτι που δεν μπορώ να το γράψω γιατί δεν ταιριάζει στην αγωγή μου. Τα νέα κορίτσια πρέπει να σώσουν την ψυχή τους από αυτούς τους διαβόλους, να τις αγνοούμε, αφού δεν γίνεται να συλληφθούν, να βάλουν μπούρκα και να μπουν μέσα σε ένα κελί ισόβια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί