Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για τα βίντεο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία όπως μου αποδίδεται», δήλωσε ο Στ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι τράβηξε τα βίντεο με τη συναίνεση της πρώην συντρόφου του

Στην άρνηση των κατηγοριών για ανάρτηση βίντεο το 2019 προχώρησε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την κατάθεσή του στις αρχές αναφορικά με τη δημοσιοποίηση των βίντεο από προσωπικές με τη δεύτερη πρώην σύντροφό του που του άσκησε μήνυση. Ο ίδιος παραδέχθηκε ωστόσο ότι τα δημοσιοποίησε την περίοδο 2014-15 και στη συνέχεια τα διέγραψε.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία όπως μου αποδίδεται», δήλωσε ο Στ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι τράβηξε τα εν λόγω βίντεο με τη συναίνεση της πρώην συντρόφου του.

Απατώντας σε ερώτηση του Εισαγγελέα πρόσθεσε ότι η γυναίκα που κατέθεσε μήνυση «δεν γνώριζε ότι είχε γίνει η ανάρτηση των βίντεο» στο διαδίκτυο.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του, ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δήλωσε ότι «αισθανόμουν πως εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτησή τους. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014 με 2015. Ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις. Τώρα το σκέφτομαι και πικραίνομαι».

«Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία» σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα», σημείωσε για τα ίδια βίντεο.

«Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα», είπε ο παρουσιαστής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί