Αγωνία για 37χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε

Missing Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 37χρονο Κρητικό Γιώργο Ξυπολιτάκη, που εξαφανίστηκε την Κυριακή στα Χανιά.

Η ανακοίνωση:

Στις 12/12/2021, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Χανίων, ο Ξυπολιτάκης Γεώργιος, 37 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Ξυπολιτάκη Γεώργιου στις 13/12/2021  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ξυπολιτάκης Γεώργιος έχει ύψος 1.85 μ., έχει 100 kg βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, χακί φούτερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αγωνία για 37χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε”

  1. έκκληση για ανθρωπιά

    Για να περάσουμε όλοι καλές γιορτές, μη φέρεστε άσχημα και σκληρά στους δικούς σας ανθρώπους. Μην το κάνετε αυτό. Είναι αμαρτία, είναι λάθος, είναι κρίμα.
    Η οικογενειακή παράδοση σε κάποιες περιπτώσεις είναι η καταπίεση και κακοποίηση του αδύναμου, του διαφορετικού, του ξένου, του ασθενή… Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν μερικοί να φέρονται έτσι στους δικούς τους. Προσωπικά, κατάφερα τόσα και τόσα και ήρθε μια μέρα η αδερφή μου να μου πει “ζεις ακόμα από τη σύνταξη των γονιών”, πράγμα που πρώτον ήταν ψέματα και δεύτερον ήταν τόσο απάνθρωπο… Της εύχομαι να μην βρεθεί ποτέ στη θέση μου, να μη χρειαστεί να παλέψει με την πιο βαριά μορφή κατάθλιψης, με την οποία έδωσα τη μάχη ως τώρα πέντε φορές….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί