Σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε νότια της Κρήτης – Ανάμεσα τους ένας νεκρός

Νέος συναγερμός για Λιμενικό και λοιπές αρχές στη νοτιοδυτική Κρήτη, αφού εντοπίστηκε ακυβέρνητο σκάφος με μετανάστες κοντά στη Γαύδο.

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη για την περισυλλογή και μεταφορά των ανθρώπων στη ξηρά, με τα 68 άτομα να φιλοξενούνται για σήμερα στην Παλαιόχωρα.

Ανάμεσα τους υπήρχε κι ένας νεκρός, με τις συνθήκες θανάτου του να μην είναι ξεκάθαρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kriti360, θα φιλοξενηθούν σήμερα στην Κουντούρα από την τοπική ενορία και τον Σύλλογο Κυρίων και Δεσποινίδων Κουντούρας “Η πρόοδος. Ωστόσο, λόγω ανεπάρκειας υποδομών, αναμένεται να δρομολογηθεί η μεταφορά τους στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο απρόοπτο, καθώς όλοι δείχνουν να είναι καλά στην υγεία τους.

kriti360

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε νότια της Κρήτης – Ανάμεσα τους ένας νεκρός”

  1. θρασύδειλα καθάρματα ρατσιστές

    Υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν κάτω από τέτοιες ειδήσεις! Στους περισσότερους ανθρώπους συνυπάρχει το φως και το σκοτάδι.
    Στο ρατσισμό όμως δεν υπάρχει φως. Και δεν είναι μόνο αυτοί που εκδηλώνονται απροκάλυπτα, είναι και οι άλλοι, οι καλυμμένοι πίσω από το προσωπείο μιας δήθεν αξιοπρέπειας, ή και “αγάπης και προσφοράς” προς τον “άνθρωπο”…

    Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια κουλτούρα, τις ίδιες αξίες. Αν όμως, σύμφωνα με το Νίτσε, η μόνη αμαρτία είναι η δειλία, τότε η θρασυδειλία είναι το διδακτορικό της αμαρτίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί