Δεν έχει συνεργό ο δολοφόνος της Καρολάιν

Δεν προέκυψε εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αυλαία της ανακριτικής διαδικασίας για τη για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τη δικογραφια να περνάει πλέον στα χερια του εισαγγελέα ο οποίος θα υποβάλει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο12ος τακτικός ανακριτής μετά τη λήψη της απολογίας του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλο, κάλεσε τον συνήγορο του 33χρονου γυναικοκτόνου να υπογράψει το πέρας της ανακρίσεως και από με τα μέχρι στιγμής συλλεγέντα στοιχεία δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση.

Από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας. Ειδικότερα, φέρεται να μην ήρθε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ενώ ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα έφτασε στον ανακριτή, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημά του.

Τέλος, από την άρση του τραπεζικού απορρήτου φαίνεται επίσης πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Πλέον και μετά το πέρας της ανακρίσεως αναμένεται η ανάθεση της δικογραφίας σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή σε δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Δεν έχει συνεργό ο δολοφόνος της Καρολάιν”

  1. Η Καρολάιν ας γίνει μάθημα: Το νυφικό είναι μια βλακεία αν δεν έχεις δικά σου ένσημα

    Ο γάμος και το νοικοκυριό είναι μια καλή απασχόληση για όσες γυναίκες βαριούνται να κάνουν κάτι άλλο ή δεν έχουν τις ικανότητες ή “δεν έχουν ανάγκη από χρήματα”… Νομίζω πως ακόμα και ο πιο άγιος άνθρωπος μπορεί να μετατραπεί σταδιακά σε τύραννο, αν τον έχεις ανάγκη και αν εξαρτάσαι από εκείνον οικονομικά ή/και ψυχολογικά…
    Η Καρολάιν δυστυχώς έπεσε στην παγίδα του γάμου πολύ νωρίς, ενώ ήταν καλή μαθήτρια, είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, ήταν νέα και όμορφη…

    Το εξωφρενικό είναι ότι υπάρχουν σαραντάρες μεγαλοκοπέλες που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους και βαυκαλίζονται ακόμα ότι το happy end της ζωής τους θα είναι ο γάμος! Μάλιστα αν ο πρίγκιπας αργεί, τους φταίνε οι φίλες τους που δεν περίμεναν τον πρίγκιπα και δούλεψαν και για κανένα ένσημο…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί