Έρευνα για προφίλ αντιεμβολιαστών στο διαδίκτυο

Την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία και ειδικότερα κατά του εμβολιασμού, καλείται να διερευνήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με το υπ. Προ.Πο., τα σχετικά στοιχεία θα διαβιβαστούν στη Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκησης των προβλεπομένων κατά νόμο ενεργειών.

Οι νέες εξελίξεις έρχονται λίγες ώρες μετά την επιβολή ποινής φυλάκισης με αναστολή στον 37χρονο από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο οποίος που δεν προσκόμισε το απαιτούμενο self test για να μπει το παιδί του στο σχολείο και δημιούργησε ένταση με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ο άνδρας δικάστηκε μετά από μήνυση της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τ. Θεοδωρικάκος έδωσε μέσα στην εβδομάδα οδηγία στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να μην προσάγονται σε αστυνομικά τμήματα εκπαιδευτικοί που εφαρμόζουν τον νόμο για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ ακολούθησε εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, προς τους συναδέλφους του όλης της χώρας, με την παραγγελία να μην κινείται η αυτόφωρη διαδικασία για εκπαιδευτικούς, γιατρούς, νοσηλευτές ή εργαζόμενους σε δομές υγείας όταν μηνύονται από αντιεμβολιαστές.

One Thought to “Έρευνα για προφίλ αντιεμβολιαστών στο διαδίκτυο”

  1. όλα για τους λίγους...

    Με ανάγκασαν σε ένα εμβόλιο που μου προκάλεσε τεράστιο φόβο και (ευτυχώς) μικρά προς το παρόν προβλήματα υγείας. Υπάκουσα μόνο και μόνο γιατί δεν έχω το περιθώριο να μείνω χωρίς δουλειά, μετά και τα συνεχή λοκντάουν που ήταν εξοντωτικά για τη νέα οικογένεια που προσπαθεί να ζήσει αξιοπρεπώς. Ακόμα και τώρα, σε κάθε συζήτηση για δουλειά σε ρωτάνε “είσαι εμβολιασμένος; Γιατί δυστυχώς, εμείς δεν είμαστε ούτε αστυνομία ούτε τίποτα, αλλά διώξαμε τον προηγούμενο συνεργάτη μας που ήταν αντιεμβολιαστής”.
    Επί τη ευκαιρία, οι αντιεμβολιαστές ενημερώνονται π.χ. από Βελόπουλο, “Κατοχικά Νέα”, ακόμα και Στέφανο Χίο. Το εμβόλιο ήταν ο μόνος τρόπος για να παραμείνουμε στην αγορά εργασίας, όχι για να σώσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων. Και αυτό από μόνο του δημιουργεί τεράστια ανισότητα, γιατί αυτοί που δεν έχουν ανάγκη για εργασία είναι ελεύθεροι να μην το κάνουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί