Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτος ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό

Για μισό μέτρα ο Μανώλης Στεφανουδάκης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής του ακοντισμού έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά το 30,45μ. που έριξε, τον κατέταξε στην τέταρτη θέση του τελικού που δεν παύει να είναι σπουδαία διάκριση.
Το ίδιο και η έκτη θέση που κατέκτησε η Στέλλα Σμαραγδή στο μήκος όπου είχε καλύτερο άλμα στα 5,19μ.

Τελικό η Σταματοπούλου
Στην κολύμβηση, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου προκρίθηκε στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο S4! Η Ελληνίδα κολυμβήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την πρώτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά με χρόνο 48.36. Ο χρόνος της ήταν ο δεύτερος καλύτερος των προκριματικών.

Ο Ιωάννης Κωστάκης κατέλαβε την έκτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 200 μέτρων ελεύθερο S3 και έμεινε εκτός τελικού. Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 4:31.22, επίδοση που ήταν η 12η καλύτερη στα προκριματικά.

O Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά στα 100 μέτρα πεταλούδα S8 και έμεινε επίσης εκτός τελικού. Ο Έλληνας κολυμβητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του σε 1:05.69, χρόνος που ήταν ο 9ος καλύτερος στο σύνολο.

Τέλος, στην σκοποβολή ο Σωτήρης Γαλόγαυρος ήταν 15ος στον προκριματικό των 50μ. με τυφέκιο, με σκορ 1.131 και έμεινε εκτός τελικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί