Συνελήφθη ο δήμαρχος Μυκόνου

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο εις βάρος του κ. Κουκά έχει κατατεθεί μήνυση από επιχειρηματία στο Καλό Λιβάβι, με αποτέλεσμα να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Στο τμήμα και αντιδήμαρχοι της Μυκόνου

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο δήμαρχος Μυκόνου μπαίνει στο περιπολικό παίρνοντας έτσι το δρόμο για το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

Σύλληψη δημάρχου Μυκόνου

Μαζί με τον δήμαρχο, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο σύμφωνα με το mykonosvoice.gr και οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Κουκάς, Ιάκωβος Δακτυλίδης και Ντίνα Σαμψούνη. Λίγο μετά τις τρεις, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Σύλληψη Μύκονος Δήμαρχος

Τι συνέβη και βρέθηκε στο Αυτόφωρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημαρχος Μυκόνου, ήταν επικεφαλής σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στην παραλία Καλο Λιβάδι. Μάλιστα, τα ξημερώματα 3 σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής, γκρέμισαν τα παράνομα κτίσματα, τα οποία φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής, ο οποίος απάντησε με μήνυση.

Σύλληψη Μύκονος Δήμαρχος

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα όταν διαπιστώθηκε πως γινόταν μεταφορά υλικών στην συγκεκριμένη παραλία, που προορίζονταν για την κατασκευή κτισμάτων. Οι κάτοικοι του νησού διαμαρταρύθηκαν έντονα και ενημέρωσαν άμεσα το δήμαρχο που βρέθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή.

Σύλληψη Μύκονος Δήμαρχος

Μετά το “ξήλωμα” των αυθαιρεσιών, το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε νεά συγκέντρωση στο σημείο, στο οποίο παρευρέθη μεταξύ άλλων και ο Κωνσταντίνος Κούκας. Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, περιπολικό της αστυνομίας έφτασε έξω από το Δημαρχείο Μυκόνου και ο δήμαρχος Μυκόνου συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύλληψη Μύκονος Δήμαρχος

Φωτογραφίες: mykonosvoice.grmykonospost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί