Χρησιμοποιήθηκε ως επικοινωνία της καμπάνιας Μητσοτάκη για τον covid, αλλά αρνείται το εμβόλιο! (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρσι τέτοιο καιρό είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της επικοινωνιακής καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς» κατά του κορωνοϊού.

Μια επιλογή που στόχο είχε να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους αφού ένας συνομήλικός τους και μεγάλος αθλητής, ο 23χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, τους προέτρεπε να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα για να προστατέψουν τους γονείς και τους παππούδες τους.

Ήταν Αύγουστος του 2020 και ο εκ των κορυφαίων του κόσμου τενίστας έλεγε σύμφωνα με το σενάριο της καμπάνιας: «Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

Ο Έλληνας τενίστας, νο3 στον κόσμο, στο περιθώριο του τουρνουά τένις του Σινσινάτι στις Ηνωμένες Πολιτείες  απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του covid-19 απάντησε: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει», ενώ σε ερώτηση για το πως θα πράξει αν γίνει υποχρεωτικό δήλωσε «Φυσικά και θα το κάνω».

Ο Ελληνας πρωταθλητής απάντησε στην ερώτηση όταν ενημερώθηκε πως στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για θεατές και υπαλλήλους, όχι όμως και για τους τενίστες.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χρησιμοποιήθηκε ως επικοινωνία της καμπάνιας Μητσοτάκη για τον covid, αλλά αρνείται το εμβόλιο! (βίντεο)”

  1. να πάει να πιει τσάι με τη βασίλισσα, το εκκολαπτόμενο

    Ο Τσιτσιπάς μπορεί να είναι νέος, όμορφος, επιτυχημένος, έχει δώσει όμως από πολύ νωρίς, στα 22 του χρόνια, δείγματα γραφής για το δεξιό τρόπο που βλέπει τον κόσμο, για την αναισθησία, την αυταρέσκεια, τον τυχοδιωκτισμό. Δεν θέλω τέτοια πρότυπα. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το τένις, ούτε αν Τσιτσιπάς, Σάκαρη κτλ παίζουν καλό τένις. Να πάνε να δώσουν καμιά συνέντευξη στο marieclaire που είναι δεξιό και αποθεώνει την… “κρεμώδη σφριγηλή επιδερμίδα” της… βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία, “σε ευχαριστούμε βασίλισσα” δεν έκανε ποτέ γυμναστική πέρα από τα χόμπι της, π.χ. ιππασία και καθημερινό περπάτημα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί