Εντόπισαν τους 7 “νταήδες” της ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος των Πακιστανών εργατών στο Λασίθι

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος 8 προσφύγων, Πακιστανών εργατών, την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Δείτε: Κρήτη: Άγρια ρατσιστική επίθεση – Χτύπησαν, πυροβόλησαν και λήστεψαν μετανάστες

Δράστες είναι 7 άτομα που ταυτοποιήθηκαν και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Μάλιστα η αστυνομία αναφέρει ότι θύματα είναι 13 αλλοδαποί και όχι 8, όπως αρχικά ήταν η πληροφορία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, η υπόθεση επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών, στο Λασίθι Κρήτης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες εφτά ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, απογευματινές ώρες της Τετάρτης 11 Αυγούστου 2021, οι δράστες επιτέθηκαν σε δύο οικίες, όπου διέμεναν συνολικά δεκατρείς αλλοδαποί, στους οποίους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και προξένησαν φθορές σε έπιπλα των οικιών, ενώ αποχωρώντας πυροβόλησαν πέντε φορές στον αέρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Εντόπισαν τους 7 “νταήδες” της ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος των Πακιστανών εργατών στο Λασίθι”

  1. "πνίξου και συ όπως τόσοι άλλοι"...

    Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από μία παρέα αλητών που έπιναν στο καφενείο, τη στιγμή που η ίδια η υπηρεσία ασύλου και μετανάστευσης οργανώνει “επιτροπές” βάναυσης κακοποίησης μεταναστών και οικογενειών τους και αυτό δυστυχώς είναι γεγονός. Το κόμμα έβαλε τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις. Και είναι λίγοι οι τοπικοί πολιτευτές/δημοσιογράφοι κτλ που δείχνουν αληθινή συμπάθεια προς τους μετανάστες. Άλλοι είναι υποκριτές αλλά δεν μπορούν να κρυφτούν. Η νοοτροπία αυτή δεν είναι δυστυχώς μόνο σε μερικούς ανεγκέφαλους, απαίδευτους κτλ Τη συναντάς σε πολλούς που στα μάτια του κόσμου είναι ¨καλοί αθρώποι”…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί